Gezond, fit en alert personeel is belangrijk voor een succesvol bedrijf 

Ons concept

Bedrijfsfitness wordt steeds populairder in Nederland. Door niet alleen samen te werken, maar ook samen te sporten, maak je kennis met een geheel andere kant van je collega’s. Een kant die je vanachter je bureau niet snel zult ontdekken.
 
Door de intensieve samenwerking tijdens de trainingen vallen functieverschillen weg en is iedereen gelijk, hetgeen een positieve uitwerking heeft op de onderlinge relaties. Voordat onze samenwerking van start gaat onderzoeken we, in nauw overleg met u, de wensen en behoeften binnen uw bedrijf.
 
Kiest u voor trainen onder of direct na werktijd? Gaat u voor indoor- of outdoortrainingen? In principe werken wij op uw locatie, voor uw gemak. Bij gebrek aan geschikte ruimte – of wanneer de weersomstandigheden erom vragen – bieden wij een passende locatie in de nabije omgeving. 
 

Als geen ander weten wij uw medewerkers te enthousiasmeren en zullen we er alles aan doen om zoveel mogelijk deelnemers kennis te laten maken met een nieuw stuk vitaliteit in hun leven. Denk hierbij aan promotie-activiteiten zoals het verspreiden van flyers en het geven van een gratis proefles.

Onze doelen

Naast de genoemde voordelen met betrekking tot de onderlinge relaties, is een van onze hoofddoelen het fit maken en fit houden van uw personeel. Het is bewezen dat een goede conditie resulteert in minder lichamelijke klachten, en dus leidt tot minder ziekteverzuim. 2GETFIT richt zich daarnaast ook op preventief handelen; work-outs ter voorkoming van lage rugklachten en andere werkgerelateerde blessures.  

Onze trainers

2GETFIT werkt uitsluitend met ervaren, gediplomeerde en gedreven personal trainers. Wij verzorgen een volledige training en brengen onze eigen professionele materialen mee. Het enige dat u hoeft te doen is uw medewerkers de mogelijkheid bieden hieraan deel te nemen. En natuurlijk bent u zelf ook van harte welkom!

Fiscaal aftrekbaar

Wij informeren u graag over de actuele fiscale voordelen waarvan u gebruik kunt maken.