Trainers

yorickYorick de Vries

Mijn naam is Yorick de vries. Ik ben al een jaar of 7 actief in de fitness en heb mij in die tijd ontwikkeld van stage leerling tot internationaal gecertificeerde personal trainer.

Mijn passie ligt in het motiveren van mensen het en het hierin behalen van hun resultaten. Met de juiste ervaring weet ik de juiste technieken, oefeningen, rust-training verhouding en voeding zo te combineren dat resultaten optimaal te behalen zijn.

Specialiteiten:

– Core/stabiliteitstraining
– Sport specifieke training
– Hardlooptraining
– Bootcamptraining
– Bedrijfsfitness
– Personal training
– Het opzetten van persoonlijke voedingsschema’s


johnno
Johnno Muusers

Mijn naam is Johnno Muusers. Samen met Yorick vormen wij 2GetFit.

Mijn interesses voor het menselijk lichaam en sport hebben mij geleid tot het behalen van mijn personal trainers diploma. Met deze kennis wil ik iedereen helpen om zijn/haar sportieve doelstellingen te behalen. Ik geef wekelijks buiten trainingen, bootcamps en bedrijfsfitness in Zoetermeer en maak daar veel mensen blij mee. Ik krijg energie van alle enthousiaste en fanatieke deelnemers en hierdoor haal ik voldoening uit mijn beroep.

Specialiteiten;

-(Kick)bokstrainingen
-Bootcamp
-Mylogenics Release (io)
-Bedrijfsfitness
-Personal Training
-Opstellen van persoonlijke voedingsschema

Meld u aan voor een gratis proefles!

Uw e-mail

Volg ons

facebookyoutube

Onze relaties

In Zoetermeer hebben wij al verschillende grote bedrijven kunnen helpen met ons traject waaronder; RDW Hoofdkantoor, Technip Benelux en Jura Nederland.