Bedrijfsfitness

Gezond, fit en scherp personeel is belangrijk voor een succesvol bedrijf. Bedrijfsfitness is steeds populairder in Nederland. De werknemers leren elkaar kennen los van de functie die ze op de werkvloer uitvoeren, waarbij er op de werkvloer gemakkelijker met elkaar wordt omgegaan.  De trainingen zorgen voor een versterkt groepsgevoel en dat is precies wat uw bedrijf sterker maakt. Wij van 2GETFIT focussen ons een goede sfeer,de juiste persoonlijke begeleiding en de beste resultaten.

De kosten voor bedrijfsfitness zijn fiscaal aftrekbaar.

 

2GetFit geeft bedrijfsfitness in 2 vormen:

1.Bedrijfsfitness bij het bedrijf op locatie
Bij deze mogelijkheid biedt 2GetFit in overleg met het bedrijf bedrijfsfitness op locatie. Er wordt gewerkt aan de fitheid van het personeel. Tijdens een vast uur wordt wekelijks progressie geboekt. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau.


2.Het indelen van een functionele trainingsruimte bij bedrijf op locatie
Hierbij wordt alles uit handen genomen, en wordt er door fitnessprofessionals gekeken naar de beste materialen om deze trainingsruimte mooi en effectief te vullen.

Hierbij is het voordeel dat elke werknemer zijn trainingen kan indelen naar eigen tijd.

 

Recensies
Wij vinden het leuk om trainingen te geven en halen daar veel voldoening uit. Wij zien vaak dat de deelnemers van onze trainingen zelf ook veel plezier en voldoening halen uit een goede wekelijkse workout.


Liza Overgauw                                 Technip Nederland
Sinds een aantal maanden geeft 2getfit elke week fitness aan een groep collega’s bij Technip Benelux. Door de oefeningen op het juiste niveau, de motiverende woorden en deskundige adviezen merkte ik al snel dat mijn conditie verbeterde en ik me energieker voel. Daarnaast draagt het ook zeker bij aan een betere teamspirit op het werk. Vanuit HR-oogpunt dus een uitstekende investering!

 

Jane Duinisveld                               Technip Nederland
Sinds een paar maanden doe ik mee met de bedrijfsfitness lessen gegeven door 2GetFit! In deze lessen wordt je echt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, waardoor het in het begin best even doorbijten is. Echter merk je al gauw verbetering in je conditie wat ontzettend motiveert, alsmede het enthousiasme van de twee heren! De lessen zijn naast dat zij erg effectief zijn ook gezellig. Je moedigt elkaar aan en werkt samen waardoor je je collega’s op een andere manier leert kennen. Samen met meerdere collega’s voer je onder professionele begeleiding van 2GetFit diverse (in groepsverband, individueel of in tweetallen) oefeningen uit, die zowel op kracht als uithouding gericht zijn. Elke les is anders waardoor je iedere week weer wordt verrast. Ik kan 2GetFit zeker aanraden aan ieder bedrijf dat het belang van gezonde medewerkers voorop stelt en op een ongedwongen manier aandacht aan teambuilding wil schenken.

Meld u aan voor een gratis proefles!

Uw e-mail

Volg ons

facebookyoutube

Onze relaties

In Zoetermeer hebben wij al verschillende grote bedrijven kunnen helpen met ons traject waaronder; RDW Hoofdkantoor, Technip Benelux en Jura Nederland.