Aanbod

SMALL GROUP TRAINING

Als je fit wilt worden, af wilt vallen of gewoon een uurtje lekker wilt trainen in de week dan is small group training iets voor jou! Als je samen met vriend(in), collega of partner wilt gaan trainen is dit de ideale optie. Het is niet alleen leuk en goed voor de motivatie om samen te komen sporten bij een personal trainer, want het scheelt ook in kosten als je de prijs kan delen.

De bedoeling is dat we samen naar een doel toe werken! Normaliter train je wekelijks één keer met ons en één keer zelfstandig in de gym. Wij zorgen ervoor dat je trainingsschema en voedingschema up-to-date blijven en dat jij progressie kan blijven boeken!

Wij geven training in Boks! gelegen nabij het centrum van Zoetermeer in de wijk Dorp. In deze prachtige gym kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten. De gym bestaat uit een boxing gedeelte en een trainings gedeelte met fitness attributen.


Tarieven 2GETFIT

2pers                    €36,- p.p. per training

3pers                    €30,- p.p. per training

4pers                    €25,- p.p. per training

 

PERSONAL TRAINING

Om goed en snel fysiek resultaat te boeken is het belangrijk dat je trainingsprincipes in optimale verhouding tot elkaar staan. 2GetFit biedt deze ondersteuning voor de volle 100 procent.

Als jonge ervaren fitness professionals weten wij hoe je op een leuke en effectieve manier jou doelstelling kunt behalen.

De volgende paketten bieden wij aan bieden zijn inclusief voedingsadviezen, metingen, weekindeling en een thuistrainingschema.

Pakket bronce                  10 trainingen

Pakket silver                     20 trainingen

Pakket gold                       30 trainingen

De prijzen zijn 50,- excl btw per training.

 

VOEDING

Voeding is voor ruim de helft verandwoordelijk met betrekking tot het behalen van je lichamelijke doelen. Zonder het aanpassen van je voeding wordt het behalen van doelen heel erg moeilijk. Het is belangrijk om is kritisch naar je voedingspatroon te gaan kijken en wij van 2GETFIT kunnen je daarbij helpen.

Mensen maken soms bewuste keuzes met betrekking tot gezonde voeding maar toch lukt het ze niet om resultaten te behalen. Dit omdat gezond eten niet altijd meewerkt aan het behalen van je doelen en het bewerkstelligen van resultaten.

Dit betekent dat een scherpe blik op je voedingspatroon en het oog op jou doel kan gaan zorgen voor het behalen van jou gewenste resultaat. Wij willen je hier graag bij helpen.

Om een voedings schema voor jou op maat te laten maken moet je alleen even contact met ons opnemen zodat we samen een afspraak kunnen maken. Stuur ons een mailtje voor meer info!

Voedingsschema kost €50,-


Tarief BOKS!

 Om bij Boks! onbeperkt te kunnen trainen met ons en op eigen gelegenheid betaal je €34,- per maand. Je abbonement bij Boks! loopt zolang als dat je bij 2GetFit traint en daarna wordt het gelijk voor je stopgezet. Deze is dus maandelijks opzegbaar.

*Alle PT trajecten van 2GETFIT zijn inclusief weekindeling, voedings schema, trainings schema en begin & eind metingen.

Meld u aan voor een gratis proefles!

Uw e-mail

Volg ons

facebookyoutube

Onze relaties

In Zoetermeer hebben wij al verschillende grote bedrijven kunnen helpen met ons traject waaronder; RDW Hoofdkantoor, Technip Benelux en Jura Nederland.